Zakelijke telefonie: in de cloud

Zakelijke telefonie speelt een belangrijke rol in de digitalisering. Wij hebben de missie om zakelijk Nederland bereikbaarheid met een optimale gebruikerservaring te bieden en te ontzorgen.

Dit doen wij door gebruik te maken van 3CX, een telefooncentrale in de cloud. Dit systeem maakt het mogelijk om ingericht te worden op jouw wens en bied vele manieren om te integreren.

Zo is het mogelijk om alle medewerkers hetzelfde telefoonnummer te laten gebruiken. Daarnaast kan je met jouw mobiele telefoon gebruik maken van hetzelfde netwerk en/of gebruik maken van de voicemail. Er zijn ook mogelijkheden om een live chat te gebruiken; ofwel voor medewerkers, of op de website. Op deze manier kan met 3CX een telefonie oplossing gebouwd worden helemaal afgestemd op de wensen van ieder bedrijf.

Zakelijke telefonie - Whats-IT

Bellen via het internet (VoIP)

VoIP, ook wel Voice over Internet Protocol genoemd, zorgt ervoor dat je kan bellen via het internet. De telefooncentrale wordt door ons onderhouden zodat het een veilige en stabiele omgeving heeft. Je hebt er zelf geen omkijken naar. Wij zorgen ervoor dat alles weer goed functioneert.

Onze brochure

Alle diensten nog een keer overzichtelijk nalezen?

Betaalbaar & flexibel

Je wil zekerheid en niet voor verrassingen komen te staan. Met zakelijke telefonie van Whats-IT bel je voordelig met VoIP. Waar én wanneer je maar wilt.

De perfecte basis

Alles gaat via internet, ook zakelijke telefonie. Jouw organisatie staat of valt dus met de juiste verbinding.
Denk hierbij aan snelheid en capaciteit.
Wij helpen je graag om de perfecte basis op te bouwen

24/7 Online

Wij zorgen ervoor dat jouw zakelijke telefonie altijd werkt.
Of dit nu om 3 uur ’s middags of ’s nachts is, wij staan voor je klaar.