Werkplekoplossingen

Have you tried turning it off and on again?

Dit is een van de meest bekende vragen die gesteld worden binnen de ICT omdat medewerkers stuk voor stuk tegen hun eigen ICT-uitdagingen aanlopen. Echter wilt u natuurlijk dat deze vraag niet gesteld hoeft te worden en dat storingen voorkomen worden. Whats-IT biedt hiervoor verschillende pakketten aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het mogelijk disfunctioneren van uw ICT.

Goed te combineren met

Onze brochure

Alle diensten nog een keer overzichtelijk nalezen?

ICT Ontzorger

Telefonie

Telefonie speelt een belangrijke rol in de digitalisering. Samen met onze telefoniepartner Ozmo hebben wij de missie om zakelijk Nederland bereikbaarheid met een optimale gebruikerservaring te bieden. Dit doen wij door gebruik te maken van 3CX, een telefooncentrale in de cloud. Dit systeem maakt het mogelijk om ingericht te worden op jouw wens. Zo is het mogelijk om alle medewerkers hetzelfde telefoonnummer te gebruiken, met jouw mobiele telefoon gebruik te maken van het netwerk en/of gebruik te maken van voicemail. Er zijn ook mogelijkheden om een live chat te gebruiken; ofwel voor medewerkers, of op de website. Op deze manier kan met 3CX dus een telefonie oplossing gebouwd worden helemaal afgestemd op de wensen van ieder bedrijf.

Lees verder

Laptops & Werkplekken

Waar je ook werkt, je hebt altijd een apparaat nodig om bij digitale bestanden te komen. Voor de fysieke inrichting van de werkplekken kan Whats-IT ook van dienst zijn. Samen met onze partners bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Denk hierbij aan laptops, schermen en docking stations voor wanneer medewerkers ook op afstand werken. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een desktop (met extra scherm) te plaatsen. Whats-IT bouwt het pakket afgestemd op de wensen en behoeften van jouw bedrijf.

Werkplekoplossingen

Endpoint & Encryptie

Laptops en telefoons bieden medewerkers de kans om overal vandaan in te loggen en toegang te krijgen tot bestanden op de server of cloud van jouw bedrijf. Dit is ook erg interessant voor hackers, door middel van slecht beveiligde netwerken, krijgen zij kans om om digitaal in te breken bij bedrijven. Dit is op te lossen door goede beveiligingssoftware aan te brengen op alle slimme apparaten, dit noemen we endpoint security.
Daarnaast is het belangrijk om ook op de verschillende apparaten die binnen een netwerk gebruikt worden, beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze apparaten kunnen namelijk verloren gaan en niemand wilt dat bedrijfsgevoelige of persoonlijke informatie dan vrij toegankelijk is voor vinders van de apparaten.
Om alle verschillende beveiligingsiniatieven binnen een systeem goed te integreren, werken we bij Whats-IT met synchronised security. Dit is een slimme next-gen firewall die ervoor zorgt dat de beveiliging van alle apparaten real-time wordt gecontroleerd. Mochten er dreigingen zijn, dan heb je daar met deze software real-time inzicht in.