Werkplekoplossingen

Voor elk vraagstuk een oplossing

Werkplekoplossingen

Have you tried turning it off and on again?

Dit is één van de meest gestelde vragen binnen de ICT, omdat medewerkers stuk voor stuk tegen hun eigen ICT-uitdagingen aanlopen. Als werkgever wil je natuurlijk niet dat deze vraag gesteld hoeft te worden en dat storingen kunnen worden voorkomen. Whats-IT biedt hiervoor verschillende pakketten aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het mogelijk slecht functioneren van je ICT.

Goed te combineren met

Onze brochure

Alle diensten nog een keer overzichtelijk nalezen?

ICT Ontzorger

Telefonie

Telefonie speelt een belangrijke rol in de digitalisering. Wij hebben de missie om zakelijk Nederland bereikbaarheid met een optimale gebruikerservaring te bieden. Dit doen wij door gebruik te maken van 3CX, een telefooncentrale in de cloud. Dit systeem kun je afstemmen op jouw wensen en zo bellen via VoIP. Zo is het mogelijk om al je medewerkers hetzelfde telefoonnummer te gebruiken, of je nu via mobiele of vaste telefoon belt. Er zijn ook mogelijkheden om een live chat te gebruiken; ofwel voor medewerkers onderling, of voor klanten die de website willen bezoeken en een medewerker willen spreken. Op deze manier kan met 3CX dus een telefonie-oplossing gebouwd worden die helemaal afgestemd is op de wensen van ieder bedrijf.

Lees verder

Laptops & Werkplekken

Waar je ook werkt, je hebt altijd een apparaat nodig om bij digitale bestanden te komen. Voor de fysieke inrichting van de werkplekken kan Whats-IT ook van dienst zijn. Samen met onze partners bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Denk hierbij aan laptops, schermen en docking stations voor wanneer medewerkers ook op afstand werken. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om een pc (met extra scherm) te plaatsen. Whats-IT bouwt het pakket afgestemd op de wensen en behoeften van jouw bedrijf.

Werkplekoplossingen

Endpoint & Encryptie

Laptops en telefoons bieden medewerkers de kans om overal vandaan in te loggen. Zo heb je overal toegang op bestanden van jouw bedrijf. Dit maakt het erg interessant voor hackers. Als een netwerk slecht beveiligd is, krijgen zij de kans om digitaal in te breken bij bedrijven. Dit is op te lossen door goede beveiligingssoftware aan te brengen op slimme apparaten. Dit noemen wij endpoint security; het beveiligen van apparaten. Deze beveiligingsmaatregelen gelden ook voor apparaten binnen het bedrijf als zij alle hetzelfde netwerk gebruiken. Deze apparaten kunnen namelijk verloren gaan. Dit zorgt ervoor dat de vinders van deze apparaten toegang hebben tot bedrijfsgevoelige en/of persoonlijke informatie, dit wil je niet. Om alle verschillende beveilingsiniatieven binnen een systeem goed te integreren, werken we bij Whats-IT met synchronised security. Dit is een slimme next-gen firewall die ervoor zorgt dat de beveiliging van alle apparaten real-time worden gecontroleerd. Mochten er dreigingen zijn, dan heb je er met deze software direct inzicht in.