Microsoft 365

In 2011 heeft Microsoft, Microsoft 365 gelanceerd en abonnementen voor het gebruik van de diensten ingevoerd. Hierbij heeft Microsoft het ook makkelijker gemaakt om bestanden op te slaan en te delen in de cloud. Het is op deze manier ook mogelijk om altijd de laatste versie van de meest gebruikte Office-programma’s, zoals Outlook, Word, Excel en PowerPoint, te gebruiken. De programma’s zijn zowel online als offline te gebruiken maar als er een verbinding met het internet is, zijn er extra functionaliteiten beschikbaar. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om samen met collega’s gelijktijdig aan één document te werken, alle aanpassingen zijn real-time in het document zichtbaar. Whats-IT is officiele Cloud Solution Parter van Microsoft en kan jou daardoor helpen met krijgen van de juiste licenties voor, en installatie van Microsoft 365.

Goed te combineren met

Onze brochure

Alle diensten nog een keer overzichtelijk nalezen?

Altijd en overal werken

Altijd en overal probleemloos kunnen (samen)werken; daar gaat het
tegenwoordig allemaal om. Om de volgende redenen werken wij graag
met Microsoft 365.

 

Microsoft 365

De voordelen van Microsoft 365

Tijd besparen

Microsoft 365 is uitgerust met geavanceerde veiligheidsmaatregelen. Daardoor blijven gevoelige data van jouw externe en interne relaties veilig achter slot en grendel.

Altijd en overal

Met Microsoft 365 kun je op elk apparaat – pc, laptop, tablet en smartphone – en op alle locaties met internetverbinding de jou bekende Microsoft Office applicaties gebruiken.

Schaalbaarheid

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt. Plotselinge toename van het aantal medewerkers? Geen probleem. Je kunt gemakkelijk extra Microsoft 365 licenties aanschaffen. Flexibel op- en afschalen naar wens; wat wil je nog meer?

Altijd up-to-date

Microsoft zorgt er op de achtergrond voor dat Microsoft 365 up-to-date blijft. Je beschikt dus altijd over de nieuwste versies van de Microsoft applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint, SharePoint en Teams.

Efficiënt samenwerken

Soepele samenwerking met klanten, leveranciers en ander relaties is van groot belang voor een succesvolle bedrijfsvoering. Met Microsoft 365 kun je documenten samen met collega’s of gebruikers buiten de organisatie gelijktijdig bewerken.

Flexibel in te richten

Het voordeel van Microsoft 365 is dat je zelf kunt bepalen wie welke software kan (of mag) gebruiken. Niet iedereen heeft het volledige pakket nodig. Meer productiviteit en minder kosten; twee vliegen in één klap.